Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ördögi thriller A szobatárs rendezőjétől

2014.09.11. 11:21 Csabi87

A tervek szerint októberben debütál a tengerentúlon Christian E. Christiansen (A szobatárs) dán rendező legújabb filmje a The Devil's Hand, amit Where the Devil Hides címen is emlegetnek.

A sztori egy kis vallási közösségben játszódik, ahol az év hatodik hónapjának, hatodik napján hat leány gyermek születik. A különös véletlen egyből ráébreszti a tanult vezetőket az ősi próféciára, mely szerint a hat lányból az egyik 18 éves korára az Ördög jobbkeze lesz.

Devils-Hand-kep.png

Ahogy közeleg a borzalmas nap egyre több lánynak nyoma vész, így az elszigetelt kisváros lakói megpróbálnak pontot tenni az ügy végére.

A rendező neve talán még nem is feltétlen elborzasztó, sőt ha megemlítem, hogy Jennifer Carpenter (Dexter, Karantén, Ördögűzés Emily Rose üdvéért) is feltűnik, akkor már biztos mosolyra húzódik a kis szád, viszont talán egy kicsit letöröm a jó kedvet azzal a ténnyel, hogy a forgatókönyvet Karl Mueller írta.

Az úriember annak idején mondjuk a szerintem egész korrektül sikerült Hasadás írásában is részt vett, a legutóbbi filmje, aminek a rendezője is volt, viszont a Mr. Jones, ami egy ritka szar produkció. Ettől függetlenül persze érdemes lehet lecsekkolni a mostani előzetesünket.

Devils-Hand-Poster.jpg

Címkék: előzetesek the devils hand

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr476688351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S.Witwicky 2014.09.11. 13:07:39

Hàt a szobatárs elég unalmasra sikeredett,de élvezhető volt.A rendező még lehet h tud újat nyújtani csak a könyvet el ne csesszék! :)

süti beállítások módosítása