Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Amikor világsztárok találkoznak

Danny Trejo és Vinnie Jones egy filmben

2014.09.02. 21:15 Csabi87

reaper-danny-trejo.jpgDanny Trejot az elkövetkezendő időszakban annyi filmben láthatjuk majd, hogy meg is unjuk az amúgy sem túl dekoratív arcrendezését. A soron következő filmek közül az egyik a Reaper, amelyhez most előzetes is érkezett.

A sztori már-már klasszikusan gagyinak tűnik, de pont ettől olyan, amire az ember felkapja a fejét. 

A produkcióban Trejo mellett egyébként Vinnie Jones is feltűnik, akit én különösen bírok, de az is cáfolhatatlan tény, hogy akadnak borzalmasan rossz filmjei is, sőt talán ezek vannak többségben (íme egy példa). Sőt az ismertebb arcok közül talán Jake Busey nevét is érdemes lehet megemlíteni.

Rajtuk kívül pedig természetesen egy főgonosz sorozatgyilkosra is szükség van, hiszen anélkül lószart se érne az egész. Gonoszunk viszont nem egy egyszerű hétköznapi sült bolond lesz, hanem a Reaper, aki szerencsésen túlél egy elektromos székes kivégzést, aminek következtében természetfeletti előre teszt szert és tulajdonképpen áram járta testtel éli a mindennapjait, értsd: világít meg minden. A sorozatgyilkoskodás pedig valljuk be, így még nagyobb buli.

reaper-poszter.jpg

Az előzetes nyilván nem idéz A-listás filmeket, de Trejo rajongói ttalán ezt nem is várják el. Ráadásul ajánlom a figyelmedbe a trailer azon pillanatát is, amikor kedvenc bajszos huszárunk egy macsétát kap elő. Az ilyen kikacsintások mindig jó pontot érnek.

Címkék: előzetesek poszter reaper

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr626660357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása