Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lesz Penge 4?

2014.08.29. 20:54 Csabi87

Valószínűleg nem, viszont az egyik new york-i pletykalap mégis megszellőztette ezt az információt.

Amit tudni kell, hogy Wesley Snipes már korábban is elmondta, hogy szívesen benne lenne egy esetleges folytatásban. Mondjuk a jogok időközben ismét a Marvelnél pihennek, a New Line Cinema-nak pedig egyébként is rossz élményei lehetnek, hiszen a harmadik felvonás forgatásain alig lehetett bírni Snipesszal, akit nem sokkal később adócsalás miatt börtönbe is zártak.

A szóban forgó pletykalap persze lehet csak azért vette elő a sztorit, mivel Snipes neve most ismét jobban forog, köszönhetően annak, hogy ő is szerepet kapott A feláldozhatók 3. részében. Ennek ellenére azt állítják, hogy a folytatásra már alá is írt a színész. Hisszük a látjuk. 

Amúgy mit gondolsz, érdemes volna folytatni a franchise-t?

blade1.jpg

Címkék: blade 4

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr516649035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hoczimester 2014.08.29. 22:23:55

Szerintem Snipes ne játszon többet pengét.Azért mert az első kettő nem volt rossz a maga idejében,de a harmadik egy rakás sz.r lett.Az is már több mint 10 éve volt ,és ő sem lett fiatalabb.Már inkább nevetséges lenne,mintsem badass.Szerintem rebootolják a francba pár éven belül,Snipes meg maradjon meg a b-kategóriás hülyeségeinél ahová való.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.08.30. 14:25:35

nem a new line cinema, hanem a marvel, Penge is visszakerült már hozzájuk, mint a Szellemlovas, vagy a Megtorló én legalábbis így tudom/olvastam.

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.08.30. 14:40:37

@doggfather: ahogy mondod. Így is írtam :) Mondjuk lehet kicsit kacifántosan.

süti beállítások módosítása