Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Laptop horror Elijah Wooddal

2014.08.23. 13:30 Csabi87

Szintén a Londonban mutatják be a FrightFesten az Időbűnök spanyol rendezőjének Nacho Vigalondo-nak az új filmjét, amelyben Elijah Wood játszik őrült macska-egér játékot egy pszichopatával, a cél pedig egyértelműen az, hogy megmentse Sasha Grey karakterét, akiért rajong.

A dolog érdekessége lesz, hogy az egész filmet Wood laptopján követhetjük nyomon, tehát egy abszolút érdekes és újszerű megoldásnak örülhetünk, legalábbis akkor, ha ez valóban fasza lesz. Spanyolországban egyébként már votl vetítés és igaz nem volt egyértelműen örömmámoros az ottani véleményáradat, de a többség talán bírta a végeredményt.

trailer-wood.jpg

Wood egyik legutóbbi filmje a Grand Piano egy egész pofás thriller volt, de horrorfrontól is megemlíthetjük a Maniac remake-jét.

Sasha Greynek meg biztos fura volt, hogy se térdelni nem kell, se vetkőzni és mégis szerepelhet egy filmben.

Címkék: előzetesek open windows

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr426628601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.08.23. 14:25:48

Az jutott eszembe, hogy az egyik V/H/S-ben volt ilyen laptopos, mar nem emlekszem melyikben, az a kisertetes-ufos-skypeos.* Mar akkor is jo otletnek tartottam a laptopos horrort, ez sem tunik rossznak.

*Nem ide tartozik, de amugy azzal kapcsolatban amugy meg mindig nem vilagos, hogy hogy a francba kerul egy csomo modern, 21. szazadi technologia, pl Skype hivas, meg kontaktlencse-felvetel meg GoPro zombis film ilyen osdi vidikazikra? De vegulis ertem en, hogy nem fontos. :D

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.08.24. 00:33:27

@mojyo: arra gondolsz, amiben egy kiskutya is volt? Mondjuk a V/H/S szerintem alapból remekül sikerült, mind a két rész.

2014.08.24. 17:35:53

@Csabi87: Nem a kiskutyasra, hanem arra a szellemes/alienesre, amikor a csaj Skypeol a baratjanak, mert egyedul van es azt hiszi, hogy szellem van a lakasban, es kozben nemis, hanem megtermekenyitettek az ufok/nemtudomkik es a barat is benne volt. Azert jutott eszembe az, mert azt is elejetol vegig egy laptoprol lattuk, meg is jegyeztem, hogy ez tok jo otlet :)

(Az mar igazantenylegcsak szorszalhasogatas, hogy tenyleg hogy kerultek VHS kazikra ezek a digitalis felvetelek, mert amugy tenyleg szerintem is nagyon jol sikerult mindketto, es varom a harmadikat is :D )

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.08.24. 20:16:49

@mojyo: ja igen.

A felvetés pedig jogos, hát na. Pedig lehetett volna DVD is a címe. És a történetek sem régi vágásúak, hogy azok indokolnák a címet. Bár tény, hogy hangulatosabb a VHS elnevezés, mint az, hogy DVD vagy BluRay :D

2014.08.26. 15:10:26

@Csabi87: Jaja... vagy peldaul U/S/B es egy aproka pendrive-on van az osszes film... :D A folytatas pedig USB 2.0, tiszta sor, nem is ertem, miert ne ult volna erre be senki :DDD

2014.11.23. 17:00:52

Tegnap megneztem a The Den c. filmet, 2013-bol, amit szinten vegig laptoprol lattunk, az pl tokre jol sikerult, vagyis a "tokre" talan tulzas, de kifejezetten nem volt rossz, kerestem, hatha irtatok rola mar itt, de nem talaltam semmit, ugyhogy ide megirom, hogy egesz jo kis film hatha erdekel valakit. :D

süti beállítások módosítása