Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Alex Kurtzmané a Múmia reboot

2014.07.31. 11:49 Csabi87

Igazából a bejelentés nem nevezhető túl nagy meglepetésnek, hiszen azt már eddig is tudni lehetett, hogy Kurtzman lesz az, aki egyengeti az Universal újabb szörnyélesztésének útját, sőt a jól tájékozottak ezt a hírt már eddig is tudni vélték.

Kurtzman egyébként rendezőként a Hétköznapi emberek című drámát dirigálta, illetve a Venom című Pókember spin-off kapcsán is az ő nevét emlegetik. Íróként a Herkules sorozat néhány része köthető a nevéhez, de sorozat fronton maradva A rejtély és Az Álmosvölgy legendája is Kurtzman produkció, de A szigethez és a Mission Impossible 3. részéhez is volt köze többek között.

A reboot 2016 áprilisában érkezhet, legalábbis ezek a tervek. Két Universal szörnyet egyébként már életre keltettek, igaz Az ismeretlen Drakulára még októberig várni kell, a Farkasembert viszont 2010-ben már láthattuk a vásznon.

kurtzman.jpg

Címkék: the mummy

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr616561831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.07.31. 21:42:29

majdnem mindegy ki csinálja ezt a fölösleges filmet.

süti beállítások módosítása