Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy korrekt előzetes az új Gyilkos kobold filmhez

2014.07.27. 06:58 Csabi87

A múltkori trailer meglehetősen messzire rúgta a pöttyöst, hiszen nem elég, hogy a jó öreg koboldot az új filmben már nem Warwick Davis játssza, de a címszereplő pont annyi szerepet kapott akkor, mint én vagy Te.

Az új előzetesben sem láthatjuk sokkal többet, de legalább néha-néha felvillan és összességében talán elkönyvelhetjük, hogy a végeredmény még akár korrekt is lehet, persze szigorúan ez alapján a szűk két perc alapján.

leprachaun.jpg

Egy megjegyzésem viszont volna. A széria emlékeim szerint mind végig megmaradt egy kicsit brutális, gagyi, de a maga módján bájos horrorvígjátéknak és talán emiatt is imádtuk a kis rohadék kalandjait. a mostani előzetest elnézve mintha a kobold is nagyobb volna - mondjuk Dylan Postl se egy óriás - és humornak sem látom nyomát, így hiába próbálnak visszatérni a cím szerint a gyökerekhez, ennek egyelőre nyoma sincs.

Mintha egy szörnyes horrort látnánk, ami történetesen egy régi kedvenc nevét viseli, de ki tudja miért, de persze várjuk ki a végét, augusztus végén a tengerentúlon már látható lesz a produkció.

Címkék: előzetesek leprechaun origins

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr256547543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása