Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ethan Hawke, az időzsaru

2014.07.25. 12:30 Csabi87

Evezzünk kicsit sci-fisebb és thrilleresebb vízekre, ugyanis megérkezett az előzetes a South by Southwest Film Fesztiválon már feltűnt új Ethan Hawke filmhez a Predestination-höz.

A film története szerint az időutazás egy létező dolog, de ezt csak egy olyan ügynökség használja, amelynél bűnesetek megakadályozása véget röppennek vissza az időben. Ethan Hawke karaktere egy ügynök lesz, aki ilyen feladatokra szakosodott és utolsó küldetését teljesíteni, de ahogy az lenni szokott, a feladat kemény diónak bizonyul, a gonosztevő ugyanis folyton megszökik előle.

Az alapokat Robert A. Heinlein All You Zombies című története adta és ha a név így hirtelen nem is ismerős, akkor a könyvei közül mondjuk a Csillagközi inváziót említeném meg, amire a többség tuti felkapja a fejét.

A sztorit Michael és Peter Spierig dolgozta át és a rendezés is a nevükhöz fűződik. A két testvér korábban az Undeadet hozta tető alá, illetve a Daybreakers - A vámpírok kora is a nevükhöz fűződik, ráadásul a főszerepben ott is Ethan Hawke feszített.

Az írást nem ismerem, így hirtelen pedig meglehetősen sablonosnak tűnik az egész, de az előzetest érdemes lehet csekkolni, mert mindezek ellenére egész jónak tűnik.

presdestination-poster.jpg

BejegyzésTales from the Blog által

Címkék: előzetesek poszter predestination

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr676543501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása