Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Démoni doboz íróinak új horrorja: Ouija

2014.07.23. 13:11 Csabi87

Az Universal már a 2011-es év elején szerette volna elkészíteni az Ouija című horrorját, ami a tervek szerint 100 milliós költségvetéssel bírt volna és a Tron: Örökség írói, Edward Kitsis és Adam Horotwitz szállították volna a forgatókönyvet. A rendezés McG nyakába zuhant volna, de később aztán Breck Eisner és John Moore neve is felmerült.

Igen ám, csak a másik "táblás" Universal-film a Csatahajó gyönyörűen megbukott, a stúdiónál pedig kapkodva húzták be a vészfékeket és megállt parancsoltak újabb 100 millió eltapsolásának. 

2011 októberében aztán úgy gondolták, hogy csak nem engedik el teljesen az ötletet, viszont a bübdzsét alaposan megnyesik. 

A szkript megírását Stiles White és Juliet Snowden kapta, akik még 2005-ben Eric Kripke társaságában a Boogeymant írták, de közül volt a Képlethez és a nem is olyan régi Démoni dobozhoz is. Sőt White Stan Winston speciális effektekért felelős stúdiójánál is teljesített szolgálatot egy időben. Az Ouija esetében pedig rendezőként is debütálhat.

A szerepekre többnyire fiatal és kevésbé ismert kezdőket szerződtetek, így máris sikerült kihozni az egész hóbelevancot 5 millió dollárból. Az meg csak megtérül. Vagy olcsó húsnak híg a leve? Majd meglátjuk.

Címkék: előzetesek ouija

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr606537609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása