Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A kör harmadszor is

2014.07.21. 11:16 Csabi87

Ne hidd, hogy ennek a produkciónak bármi köze is lenne Pataky Attilához, sokkal inkább egy japán íróhoz, Koji Suzikhoz, akinek a regényét saját országában még 1998-ban filmesítették meg. A remake gépezet négy évet váratott magára és akkor Gore Verbinski rendezésében Naomi Watts főszereplésével jöhetett az álomgyári újra.

Ez aztán 2005-ben folytatást is kapott, amit már az eredeti filmet is rendező Hideo Nakata dirigált, majd az Államokban csend következett.

Ettől függetlenül persze érdemes lehet megjegyezni, hogy Japánban készültek újabb filmek, amelyek A kör folytatásainak számítanak.

A Paramount aztán a napokban tett egy bejelentést mely szerint ők is elkészítenék a folytatást és már a rendezőt is kiszemelték a feladatra. A választás F. Javier Guttierezre esett, a spanyol rendező a The Crow rebooton is dolgozhat - elvileg az lesz az első és csak utána A kör 3. része - egyébként pedig nem nevezhető nagyon tapasztaltnak, a Tres Dias című hazai filmjét említhetjük szinte csak meg.

Érdekesség, hogy a Paramount egyelőre arról nem szólt, hogy ki lehet a forgatókönyvíró, holott korábban David Loucka (Álmok otthona, Ház az utca végén) neve felmerült, sőt az is, hogy 3D-ben törhet Samara a nézőkre.

samara.png

Címkék: the ring 3

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr846528933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.07.28. 12:45:29

Az amik eddigi Kör- próbálkozásai kettes alá színvonalúak, szerintem ez se lesz különb...

süti beállítások módosítása