Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Universal szörnyek egy rakáson? Miért ne?

2014.07.18. 13:00 Csabi87

Újabban divat lett, hogy a különféle egy kiadó alá tartozó képregények hősök egy azon filmben kapnak helyet és bizonyíthatják képességeiket. Ráadásul az ötlet egyáltalán nem nevezhető halva születettnek, sőt mi több a Bosszúállók kifejezetten jól sikerült is nevezhető, a folytatást pedig rengetegen várják.

Az Universal stúdiónál pedig vélhetően ennek mentén születhetett meg az ötlet, mely szerint ők is szívesen összeeresztenénk amijük van, nevezetesen Drakulát, a Farkasember, a Múmiát, a Fekete lagúna szörnyét, a Láthatatlan Embert és Frankenstein szörnyét. Az ötlet talán már így leírva is okot ad arra, hogy elkezdjük nyalogatni mind a tíz ujjunkat, hát még ha a megvalósításból is lesz valami.

Az ötlet kidolgozásával egyébként Alex Kurtzmant (Az Álmosvölgy legendája) és Chris Morgant (Mobil, Wanted, Halálos iramban) bízták meg. Morgan a stúdió nevével fémjelzett Halálos iramban-filmek némelyikén dolgozott, míg Kurtzman is köthető az Universalhoz, hiszen a 2016-ra tervezett Múmia reboot egyik producere. Ennek okán pedig akár azt is feltételezhetjük, hogy már akkor és ott nyoma lesznek ennek a szörny összevonásnak.

Egyébként ha az Universal égisze alatt nem is, de ott láthattunk már összevonva néhány ismertebb szörnyfilmes nevet, esetleg a Penny Dreadful című sorozatot is idesorolhatjuk, vagy a 2011-es meglehetősen sajátos hangvételű Monster Brawlt, ahol a szörnyek a szorítóban küzdhettek meg egymással.

Az Universal szörny felélesztős ötlete egyébként nem új keletű, emlékezhetünk a kicsit talán bárgyú Múmia-filmekre a '90-es évekből, 2010-ben a Farkasember kapott lehetőséget a mozikban, idén pedig a Dracula Untold is érkezik.

universalmonsder.jpg

Címkék: universal

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr116520421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyarben 2014.07.18. 22:08:22

Hasonló próbálkozás volt 2003-as "A szövetség" is Sean Conneryvel a főszerepben.

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.07.20. 18:35:42

@magyarben: Milyen igaz és elég korrekt is volt, igaz egyáltalán nem horror, de annak idején tetszett.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.07.21. 09:40:58

ha egy rendes írónak adnák (nem a halálos iramban egyáltalán nem jó renomé) még jó is lehetne.

süti beállítások módosítása