Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Világuralomra törnél? Használd a gyerekeket!

2014.05.15. 07:34 Csabi87

A reggeli első kávé odavan, köszönhetően az ABC egyik tervezett sorozatának a The Whispersnek, ugyanis a koncepció olyan, hogy menten nevetni kezd tőle ez ember - persze ettől még majd lehet jó.

Valamiben kapaszkodj meg és úgy olvass tovább.

Adottak a földönkívüliek, akik annyi, meg annyiféle módon próbálták már meg elfoglalni a Földet, hogy megszámolni is nehéz A búra alatt egyik társproducere, Soo Hugh azonban most akkorát gondolt, hogy a fal adja a másikat. A The Whispersben ugyanis a gonosz földönkívüliek a gyerekeket használják fel ahhoz, hogy átvegyék az uralmat. Az elképzelés szerint a fiatal népesség segít nekik ebben, hiszen ők naivak és könnyen befolyásolhatóak. 

Hazudnék, ha azt állítanám, hogy ezt most sikerült nevetés nélkül leírnom.

Előzetes már van (tovább mögött), a várható indulás pedig a jövő évi mid-season. Ha a koncepció valóban nevetséges is azért fontos megemlíteni, hogy Lily Rabe (American Horror Story), Milo Ventimiglia (Hősök, Boncasztal). Barry Sloane, Brianna Brown és Catalina Dennis is látott ebben fantáziát. Igaz a siker nem feltétlen rajtuk múlik, hanem a gyerekszereplőkön.

Ha nem is lesz nagy siker, azért még mindig lehet olyan sorozatot csinálni, amiben a verebek a giliszták segítségével törnek világuralomra. 

Címkék: sorozat the whispers

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr296163273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetsu 2014.05.15. 15:31:03

Ha én földönkívüli lennék ezt tenném.... Az ötlet nem új, Arthur C. Clark: A gyermekkor vége c. regénye erről szól, ha jól tudom film is készült belőle. Lehet hogy nem lesz rossz...

Alaister Grand 2014.05.15. 16:17:00

Nem újdonság ez sem. Van A.C. Clarke könyv is "gyerekközpontú", sőt, ott a Torchwood egyik évada is.

Alaister Grand 2014.05.15. 16:17:44

Ó, és mint látom, érdemes kommnetet is olvasni... :)

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.05.15. 17:52:56

ügyes gyerek színészekkel lehet ez jó és nyilván vannak ilyenek, de azon el is úszhat a dolog.

süti beállítások módosítása