Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Micsoda poszter - The Drownsman

2014.04.09. 10:40 Csabi87

Chad Archibald idei rendezése lesz a The Drownsman, amiről egyelőre nem sokat tudni, de az biztos, hogy a poszter nagyon odacsap és kedvet hoz a filmhez, így látatlanban is.

A történet amúgy egy csajról szól majd, aki egyszer majdnem vízbe fúlt, ami után érthetően fóbiája lesz még a fürdéstől is, ez pedig az egész életére rányomja a bélyeget. Persze ezért jó ha az embernek vannak barátai, akik átsegítik a nehéz helyzeteken és segítenek neki észhez térni. Madison négy kis pajtása pont ezt szeretné, csak eközben egy sötét világba találják magukat, ahol senki és semmi nincs biztonságban, hiszen ott a Drownsman.

Nem is tudom, hogy lehetne fordítani, talán vízbefojtogató ember, de ez így elég gatya, szóval meghagyom az ügyesebbeknek, mindenesetre Archibald elmondta, hogy maga a karakter egészen izgalmas lesz, hiszen a céljuk az volt, hogy egy Freddy Krueger, Jason Voorhees vagy akár Michael Myers-féle gonoszt eresszenek a világra.

A készítők tehát mernek nagyot álmodni, azzal nincs baj, de majd meglátjuk milyen lesz a végeredmény.

The-Drownsman-Poster.jpg

Címkék: poszter the drownsman

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr295996308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása