Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ami eddig hiányzott: Zombihód!

2014.02.07. 09:08 Csabi87

Az első filmes Jordan Rubin hamarosan egy abszolút hiánypótló filmmel lepi meg a horrorra éhező közönséget, ugyanis elszabadítja a zombihódokat. Igen, pont, ahogy olvasod. Ne fogd a fejed! Jó lesz! Nagyon jó lesz. Legalábbis bízzunk benne.

A Zombeavers története egyszerű, mint egy rügy nélküli gally. Adott három lány, akik vakációzni indulnak, ahol első sorban inni, pasizni és dugni szeretnének, hiszen ugye egyszer él az ember. Ez még rendben is volna, csak felütik a színen a fejüket a fertőzött zombihódok és lesz ám ne mulass!

Zombeavers.jpg

Lehet nem lesz ez több egy Asylum-féle bohóckodásnál, bár ezt valamelyest talán megcáfolja, hogy olyan producerek álltak a film mögé, akik korábban a Másnaposok, a Családi üzelmek vagy éppen a Kabinláz mögött is ott sorakoztak. 

Előzetes a tovább mögött, ne hagyd ki, hiszen ez tuti feldobja a napod!

Címkék: előzetesek zombeavers

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr735803310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.02.07. 15:37:22

sírósan röhögve, röhögve sírósan szutyoknak néz ki. :)

süti beállítások módosítása