Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sleepy Hollow 1. évad 9. rész

2013.11.29. 11:44 Csabi87

Azt kell mondanom, hogy megszerettem a Sleep Hollow-t. Az első rész baromira tetszett, majd jött néhány epizód, amit lejtmenetként éltem meg, az utóbbi részek viszont jól sikerültek, felkeltették az érdeklődést és ott tartok, hogy várom a folytatást. Nyilván nem kell túlságosan hajbókolni a sorozat előtt, de pozitív élményként élem meg a látottakat és ez vala jó.

A mostani rész kicsit jobban elengedte a főszálát, mint a megelőző két-három felvonás, igaz azért most is akadt néhány felkiáltó jellé változott kérdőjel és egy fasza gyökér-madárijesztő szörny. Jáj.

A tovább mögött spoileresen folytatom.

sleepy-1-9-4.jpg
Meg kell keresni Katrinát, valahol itt hagytuk abba a legutóbb, igaz ezt a szálát most kicsit lazábbra fogtuk, mert habár az asszony feltűnt és újabb izgalmak kerültek elő a sötétből, még sem lett meg. Hőseink útja ezen a héten egy régi házba vezetett, amely Álmosvölgy történetében korábban fontos szerepet töltött be, lényegében boszorkányközpontként működött, mára azonban egy elfeledett ingatlan lett, amit most azért újból felfedeznek és ezzel együtt a múltban majomkodó gyökérből font madárijesztő is előkerül.

Jó pofa szörny volt és egész izgalmas és ijesztő részt kaptunk hála neki. Sőt mindemellett a vér is megjelent, talán az eddigi legkomolyabban, hiszen egyrészt a házban kanyargó gyökér kettévágása is spriccelő vér effekttel járt, illetve Ichabod a végén szanaszéjjel baltázta a gonosz, ami kicsit szintén véres volt, persze nem kell a Gonosz halott remaket idéző véresőre gondolni, de egynek jó volt.

sleepy-1-9-3.jpg

Kicsit előre ugrottam, pedig többek között az is kiderült, hogy Cranenek megszületett a fia - így talán előbb-utóbb leszármazottaival is találkozhatunk - másrészt pedig ha már leszármazottak, akkor nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy Abbie ük-ük-ük-ük - és ezt még lehet fokozhatnám - nagyanyja ott volt Crane fiának világra jövetelekor. Minden mindennel összefügg, ahogy azt a legutóbbi rész kommentjeiben is megállapítottuk.

sleepy-1-9-2.jpg

Ezeken kívül úgy tűnik Abbie tesóját is próbálják kicsit bevonni a körforgásba, no meg a rendőrfőnök karaktere is lehet még érdekes. Őt eddig is bírtam, viszont egyelőre nem tudtam hova tenni a feleségével való jeleneteket. Ebből, amit esetleg ki lehet hozni, hogy a feleség is a gonosz egyik bábja vagy valami hasonló, az mondjuk sablonos volna, de egyébként meg kicsit indokolatlannak tűnt az egész jelenet.

sleepy-1-9-1.jpg

A kísértetkastélyos kis utazás tehát rendben volt, remek kis szörnyet kaptunk és hangulatosra sikerült a 9. rész is. Csak így tovább, jó lesz ez. Vagy izé. Már az.

Címkék: sorozat sleepy hollow

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr55666264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.11.29. 12:36:52

azt én se értettem, hogy minek beletenni, hogy a rendőrfőnök karrierista és van egy gyereke akivel nem foglalkozik.

De még az is kiderülhet, hogy ő (a rendőrfőnök) Crane leszármazottja. :)

süti beállítások módosítása