Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Folytatódik A bűn éjszakája

2013.11.07. 10:07 Csabi87

Az Ethan Hawke főszereplésével készült A bűn éjszakája (Purge) nem feltétlen aratott osztatlan sikert a rajongók körében, teljesen minket sem sikerült levenni a lábunkról, pedig egy igen ígéretes alapötlettel sikerült előállnia James DeMonaconak.

purge-kep.jpg

Persze ez nem jelent semmit, hiszen a tengerentúl egy másik számadat sokkal fontosabb részét képezi a filmiparnak, ezek alapján pedig egész kellemesen teljesített a produkció, hiszen már a nyitóhéten a költségek 10-szeresét behozta, augusztusig pedig ezt még megduplázta.

A pletyka már ekkor szárnyra kapott, hogy bizony lesz folytatás, a hivatalos bejelentésre pedig eddig kellett várnunk. A rendezői székben továbbra is James DeMonaco fenéklenyomata díszeleg majd a forgatási szünetekben és a forgatókönyvet is ő írja.

Címkék: the purge 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr625617917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása