Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

American Horror Story: Asylum – 2. évad, 3. rész

2012.11.03. 14:37 RolloJuve

ahs fejléc.jpgÚjabb résszel jelentkezik Tales from the AHS című rovatunk, ezúttal a legfrissebb epizód kerül kivesézésre. Tartja a szintet a sorozat, szokás szerint kísért a múlt, ismét kapunk mindenből, de csak a tovább után. A korábbi részekről itt és itt írtunk.

01.jpg

A sztori megint a jelenben indul, itt kiderül, hogy nem csak az újdonsült házaspár kedveli a kísértetjárta helyeket, hanem Bloody Face jelenkori hódolói is. A jelenet végén az „így jár mindenki aki másol” című példázat egy kicsit szélsőséges változatát ismerhetjük meg, nem is vártam mást.

03.jpg

Jude nővér kezd bekattanni, az előző részben megismert múltbéli bűne egyre jobban elemészti. A cserbenhagyásos gázolás az újságcikk szerint 1949-ben történt, a cselekmények előtt 15 évvel. Ismét a megszálló démon az, aki nem hagyja nyugodni a rossz emlékeket, most Mary Eunice nővér képében kísérti Jessica Lange-ot.

07.jpg

Arden doki sem ül a babérjain, a vén technokrata – nehogy elfelejtkezzünk róla alapon – a Kit Walker nyakából kivágott medvedisznóemberré pókká hatlábú jószággá átalakuló földönkívüli technikát tanulmányozza, ebben a nevezett fiatalúr is segítségére lesz, nagy meglepetésre ismét, mint tesztalany.

02.jpg

Hatalmas vihar tombol a városban, a valós keleti parti események adtak sajnálatos módon aktualitást a történet ezen elemének. Jude nővér sajátos jutalma a kezelteknek, hogy megnézhetnek egy filmet, a kereszténység korai korszakáról, amikor még az volt a divat, hogy egzotikus vadállatok elé vetették a szerencsétleneket (erről a filmről van szó). Ezalatt a Eunice Mary testébe költözött gonosz is aktívkodik, a talán egyetlen igaz hívőt, egy mexikói származású asszonyt segíti át a másvilágra.

06.jpg

Michael Scofield elődei (Kit, Lana, Grace és Shelley) megpróbálják megragadni az alkalmat és ismét szökni próbálnak. Pompásan működik a tervük, kijutnak egy alagúton át, de a bozótosnál rájuk támadnak a szomszédos forgatásról a zombik (valójában Arden teremtményei), így muszájból visszamennek filmet nézni.

04.jpg

Akik arra gondoltak, hogy az idegenek szálát pihentetni fogják, tévedtek, valószínűleg most jön a java. Már a vihar alatt is furcsa fényjelenségekről számolt be a tévé és valószínűleg ők sem szeretnek szarrá ázni, mert az egyikük beugrott a tébolydába és ha már ott volt, jól megijesztette Jude nővért.

05.jpg

A vén náci gyógyszere is kezd elgurulni, először a Mária szobrot keni össze vörös rúzzsal, majd Shelleyre mászik rá, de terve becsődöl, így bosszúból a rész végén… na ezt nem lövöm le, nézze meg aki nem látta.

08.jpg

Véleményeiteket, kérdéseiteket a továbbiakban is kommentben várjuk, a következő epizód előzetesét pedig itt nézhetitek meg.

Címkék: sorozat american horror story

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr894886976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása