Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek - 2012. 09. 25.

2012.09.25. 16:26 Csabi87
  • Korábban már beszámoltunk arról, hogy Brett Simmons (Husk) és Macon Blair feldolgozza W.W. Jacobs Monkey's Paw című novelláját, amelyet egyébként a Chiller TV-nek készítenek. Most már az is biztossá vált, hogy a főszerepekben Stephen Lang (Terra Nova) és Corbin Bleu lesz látható.

  • Az I, Frankenstein című film jövőév februárján esedékes bemutatóját áttolták 2013. szeptember 13-ára.

  • És ha már időbeni tologatások, akkor amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy Stephen King Doctor Sleep néven készülő regénye, amely egyébként A ragyogás folytatása lesz, sajnos szintén csak szeptemberben kerülhet az olvasók kezébe... és ez ugye külföldi megjelenés, szóval hozzánk talán jövőév végén ha megérkezik.

  • Az FX berendelte Guillermo del Toro vámpíros könyvtrilógiájának, a The Strain-nek a sorozat változatát. A pilotot del Toro írná és a rendezést is ő vezényelné.

  • Katie Featherston is ott lesz a Paranormal Activity 4. részében, legalábbis egy picit. A hölgy eddig a sorozat összes részében feltűnt, sőt a szintén Oren Pelis A folyóban is láthattuk.
Címkék: hírek stephen king the strain paranormal activity i frankenstein monkeys paw

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr284800849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása