Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hypothermia - előzetesek

A TWD-s Michael Rooker filmje

2012.09.22. 10:42 Csabi87

Hypothermia-Poster-Dude-Designs-350x494.jpgTalán emlékeztek még a Hypothermia című film poszterére, amit augusztusban raktunk ki és akkor hívtuk fel a figyelmeteket erre a 2010-es produkcióra, amely eddig nem igazán jutott el még az amerikai nagy közönséghez sem, viszont a Dark Sky Films úgy döntött, hogy októberben piacra dobja DVD-n. Ebben egyébként annak is szerepe lehet, hogy Michael Rooker visszatér majd a The Walking Dead folytatásában és az eszes marketingesek talán abban bíznak, hogy így ez iránt a produkció iránt is nagyobb lesz az érdeklődés. A logika persze nem rossz, hiszen többek között mi is ezért várjuk nagyon ezt a filmet.

A történetben Ray Pelletier-t és kis családját ismerhetjük meg, akik úgy döntenek, hogy a téli hétvégét feldobandó leruccannak a befagyott tópartra, ahol az apa egyik kedvenc hobbijának a lékhorgászatnak szeretne hódolni. Igen ám, csak a Cote család férfi tagjai, idősebb és ifjabb Steve is ezt a hétvégét és helyszínt választják célpontként, ők azonban nem azok a nyugodt fajták, inkább nagyvárosi bunkók, akik rendre elűzik Pelletier halait és a családnak sem hagynak nyugtot. 

Hőseink között természetesen az ellenségeskedés megkezdődik, azonban nem tart sokáig, ugyanis hamar felfedezik, hogy a befagyott víztükör alatt egy különös ,emberhúsra éhező lény lubickol, aki rájuk feni tűhegyes fogait, a két család pedig kénytelen összefogni, hogy távol a civilizációtól, csak egymásra számítva megküzdjenek a szörnyeteggel.

Azt mondjuk már is hozzá tenném, hogy az előzetes sajnos kevésbé jó, mint az említett poszter és sajnos elég jól kivihető, hogy inkább egy olcsó, független film lesz ez, amely nem feltétlen kavar nagy visszhangot, de persze az ilyenek is örülünk, hiszen a horror paletta, pont az ilyen alkotásoktól lesz színpompás.

Címkék: előzetesek hypothermia upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr944794751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása