Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

True Blood 5. évad promó előzetes

2012.04.03. 12:29 Csabi87

Júniusban érkezik az HBO-ra a True Blood 5. évada, tehát a vámpírsztorira éhes rajongók hegyezhetik a szemfogaikat.

Ennek kapcsán egy fél perces kis kedvcsináló is érkezett, illetve egy kérést, kérdést is intéznek a sorozat rajongóihoz (ha egyáltalán ők olvassák a blogot).

Szóval az a helyzet, hogy hiba, vagy nem hiba, de a True Blood eddig egy az egybe kimaradt a sorozatos listámról és kötve hiszem, hogy júniusig betudom pótolni az eddig 4 évadot, viszont ha valaki érez magában kedvet, affinitást (ha ez a szó egyáltalán jelent valamit), akkor az adott részekről firkanthatna egy kis összefoglalót, kedvcsinálót a blog olvasói számára, mint ahogy van ez a Supernatural című sorozattal kapcsolatban, illetve korábban a The Walking Deaddel és The Riverrel is.

Hátha akadnak vállalkozó szellemű jelentkezők, ha igen akkor az illető(k) a talesfromtheblog@gmail.com címre dobjon/dobjanak egy emailost és lelevelezzük a részleteket.

No és akkor a sok szöveg után a promó:

Címkék: sorozat vámpír true blood

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr444360002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása