Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The River 1. évad 6. rész

2012.03.10. 10:27 Csabi87

Szokás szerint picit megcsúszva, de annál nagyobb szeretettel jön az írás a The River soron következő epizódjáról. 

A tíz ujjunkat azt hiszem most sem nyalhatjuk meg, sőt ha ezzel a módszerrel akarjuk megítélni a részt, akkor talán csak 6 ujjunk lesz nyálas, hiszen a The River ezúttal is hozta az elmúlt két rész lassú és picit inkább unalmas, mint izgalmas hangulatát, viszont az epizód végi cliffhanger jó volt, sőt mi több végre volt ilyen, így legalább nagyon várjuk a hetedik részt.

Na és, hogy hogyan is állunk két epizóddal a vége előtt. A tovább után mondom/írom.

Ezúttal végre Dr. Emmet életébe is bepillanthattunk és nem csak amolyan rövid bevágások formájában, hanem az a helyzet, hogy a 6. rész jó formán végig az ő ténykedését követte nyomon. Na és a bevezetőben írtam, hogy talán ez a rész sem érte el az ingerküszöbömet, de valahol mégis érdekes volt megtudni, hogy kezdődött Cole karrierje és hogy ő miket csinálsz, változatos volt az eddigi kutatócsapatos témák után. Na, de hogy pontosan, hogy is került ennyire Emmet Cole az epizód középpontjába?

Történt mindez úgy, hogy ugye a múltkori cameraman bácsi ötlete nyomán kis csapatunk a vízesés felé vette az irányt, ahol a célszemélyt ugyan nem találták meg, viszont egy bicskával és egy hátitáskával gazdagabbak lettek, sőt mi több a tatyóban pár felvételt is találtak, amit ugye Emmették készítettek. A kutatócsapat gyorsan vissza is tért a Mágusra, hogy átnézzék a kazettákat és hogy így találjanak rá a kis csavargóra.

No és akkor ezzel a megoldással szépen végig is nézhettük a doktor utolsó felvételeit, amin azt hiszem volt minden: halál, nyúzott ember, dráma, dzsungel majom, dezertőr és még bennszülöttek is.

Na most a bennszülötteknél meg is kell, hogy álljunk egy pillanatra. Baromira nem értek az Amazonas vidékén élő őslakókhoz, de basszus. Az oké, hogy segítenek egy bajba jutott emberen és kifütyülik a gyorsan növekvő bokorindát, de hogy azt a kurva kamerát is viszik és precízen szépen beállítják, hogy lássuk Emmet dokit... hát na. Ez szerintem a hitelesség rovására megy. Persze értem én, hogy látnunk kellett mi történik ott, de ennél kevésbé hülye megoldást is lehetett volna választani, vagy akkor ne erőltessük a kézikamerás cuccot. Mindegy engem zavart, de én ilyen kötekedős vagyok. Mivanmivanmivan?!

Ezentúl menően viszont a rész zárása tetszett, ugye végre kaptunk egy kis cliffhangert, tehát jogosan várhatjuk a jövőheti epizódot és baromi kíváncsi vagyok arra, hogy mi történhetett a táborban, bár ugye valószínűleg az a szellem-démon tombolt arra felé.

A jövőheti epizódról nem lesz külön írás, mert úgy néz ki, hogy a hosszú hétvégét nem itthon töltöm, szóval a The River kapcsán legközelebb a finálé után írok, tehát sacc per kábé 2 hét múlva.

Címkék: sorozat misztikus the river

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr744300864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása