Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The River 1. évad 3. rész

2012.02.19. 08:57 Csabi87

Picit megcsúsztam a 3. rész leírásával, de ez a legjobbakkal is megesik, hát még velem. Ennek fényében viszont ezúttal nem is húznám a dolgot, csak röviden pár bekezdésben írnék az elmúlt részről a tovább után.

 

 

Az ígéretekhez híven ismét egy újabb rejtéllyel kellett szembe néznie hőseiknek, ezúttal a morcegókkal, ami ha jól tudom portugálul denevért jelent, bár ebbe ne is menjünk bele, mert lehet, hogy kurvára nincs így. A lényeg, hogy ők egy az Amazonas mélyén élő népcsoport (legalábbis a sztori szerint), nem a cukiságukról híresek, hanem inkább kegyetlenségükről és, ami fontos velük kapcsolatban, hogy előszeretettel büntetik meg az önző, gonosz embereket, aki pedig önzetlen, azt, mint láttuk nem bántják és valószínűleg angolul is tudnak. Ez nekem picit ki is lógott a végén, de vegyük úgy, hogy nonverbális kommunikációban nagyon jók.

Természetesen a főszál is valamelyest tovább bonyolódott, sőt ugye a producer bácsi és eltűnt prof. bácsi felesége szálat is bevezették, aminek valószínűleg valamilyen jelentősége még majd lesz.

Ami továbbra is zavart, hogy lehetetlen helyeken is van kamera. Leginkább ez a hajón jellemző, de a dzsungelben is voltak jelenetek, ahol úgy tűnt, hogy pár kamera kilóg a sorból és mintha azokat ott is hagyták volna. Persze nyilvánvaló, hogy ez a kézikamerás, áldoku stílus, nem az, amit, mondjuk a Paranormal Activityben megszokhattunk, hanem egy National Georaphicosabb és úgy mondd profi operatőrös, ennek ellenére továbbra is fenntartom, hogy néhol egyáltalán nem hiteles, profi operatőr ide, vagy oda. 

A rész amúgy rendben volt. Nyilván az edzettebb horrorrajongók nem igen rezzentek össze, de azért kellemes perceket okozott ez az epizód is és hát ha ennél rosszabb nem lesz, akkor teljesen jó évadot kapunk. Amiből ugye már csak 5 rész van hátra.

Címkék: sorozat the river

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr374131542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása