Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Websorozat: Jessa Kill

2012.01.09. 16:08 Csabi87

Időről időre fel-felbukkan egy-egy websorozat, amelyek a horror kategóriát erősítik vagy rosszabb esetben gyengítik. 

Egyike ezeknek a Jessa Kill is, ami egy indie webalkotás Justin Brooks ötlete alapján és az ő rendezésében. Egyelőre egy rész került fel a youtubera, az ígéretek szerint pedig havonta kapnak új epizódot azok, akik igénylik ezt.

Tulajdonképpen egy zombisorozatról van szó, poszt-apokalipszis meg minden, kiegészülve egy sexploitation és grindhouse hangulattal, a szóban forgó zombikkal pedig pompom lányok veszik fel a harcot. Az első részben egészen konkrétan egy csajszi, aki haspólóban és botrányosan rövid szoknyában lenyom egy kopasz tagot, majd felfegyverzi magát és megy akciózni.

Az alant látható rész tehát érdekes, rossznak nem nevezném és meg lehet benne a potenciál, szóval majd látjuk, elvileg e hónapban jön a második rész.

Címkék: sorozat videó zombi websorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr703531499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása