Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Dead Hour 1. évad - websorozat

2011.09.15. 13:27 Csabi87

Tavaly október végén indult útjára a The Dead Hour elnevezésű websorozat és ez a kezdő évad 5 részt foglalt magában. A koncepció már ismert lehet, ugyanis egy horror antológiáról beszélhetünk, csak úgy mint a Mesék a kriptából, vagy az Alkonyzóna esetében.

A filmkészítői low-budget filmekre szakosodott szakemberkék, ami egyébként meg is látszik a sorozaton, de tulajdonképpen nincs ebben semmi kivetni való. Velük kapcsolatban talán még annyit érdemes megemlíteni, hogy hozzájuk köthető a The Wretched elnevezésű 2008-as indie-horror

Antológia révén, ugye minden egyes részben egy új történettel gazdagodunk és van egy úgy nevezett mesélőnk is, DJ Raven, aki egy rádiós műsorvezetőt, ő meséli el a hallgatóknak, late-night showjában az éppen soron következő horror mesét.

Mint már említettem az első évad 5 azaz öt részt élt meg. Megismerkedhetünk az elszegényedő pasival, aki donornak áll, hogy eltudja tartani kiccsaládját, az alkohol függő vámpír is tiszteletét tette a képernyőn, illetve találkozhatunk emberhúst eszegető leányzókkal is.

Igazából a történetek tűrhetően hangzanak, de a megvalósítás az már picit más tészta. Nem mondhatni, hogy kifejezetten rosszak, de még sem jók, egyes jelenetek kifejezetten gagyin hatnak, de ezt írjuk a low budget / no budget számlájára, na meg méltányoljuk a lelkesedést és amit a készítők a horror, mint műfaj iránt mutatnak. Bár a hangok és néha felcsendülő zenék egészen jól sikerültek és elvannak találva, szerintem sokat dobtak a sorozaton.

Igazából a The Dead Hour egészen jó időtöltés lehet egy-egy szűk 20 perc erejéig, ha éppen nincs más, amivel elüthetnénk az időnket.

A sorozat részeit egyébként a hivatalos weboldalon (thedeadhour.com) tudjuk csekkolni, ahol már egy-két info is fent van a második évaddal kapcsolatban, ami már 9 részből fog állni és az oldalon található teaser alapján biztatóbbnak is tűnik, mint az első évad.

Ha pedig pontokba kellene önteni a véleményem akkor pedig 5/10-et érhet a sorozat.

Címkék: sorozat amerikai websorozat ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr753215777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyril 2011.11.03. 18:19:21

nekem felkeltette az erdeklodesemet THX

süti beállítások módosítása